Türk'e ait kuyumcuyu soymaya çalışan hırsızlara suçüstü

Taner TÜZÜN ( ) ALMANYA 'nın Nürnberg kentinde tanınmış işadamlarından Ali Demir'e ait yedi kuyumcu dükkanından biri önceki gece iki kişi tarafından soyulmak istendi. Kentin en işlek yerlerinden biri olan alışveriş merkezi Breitegasse'deki...

06 Mayıs 2015 Çarşamba 14:09
Türk'e ait kuyumcuyu soymaya çalışan hırsızlara suçüstü






Taner TÜZÜN ( ) ALMANYA 'nın Nürnberg kentinde tanınmış işadamlarından Ali Demir'e ait yedi kuyumcu dükkanından biri önceki gece iki kişi tarafından soyulmak istendi. Kentin en işlek yerlerinden biri olan alışveriş merkezi Breitegasse'deki Maxımılıan adlı kuyumcuya önceki gece sabaha karşı saat 04.00'de kilidi kırarak içeri giren yüzleri maskeli soyguncular, vitrin camlarını çekiçle kırarak, altın ve ziynet eşyalarını torbalara doldurmaya başladılar. Caddedeki alarmın çalmaması için köpükle sıvayan soyguncular rahat hareketlerle soygunlarına devam ederken, karşılarında polisi buldular. Soyguncular alarmın polis merkezine balı olduğunu unutmuşlardı. Kaçmaya çalışan Macar uyruklu bir soyguncu başını duvara vurdu ve yaralandı. Soyguncular yakalandı. ÜÇÜNCÜ KEZ SOYULDU Ali Demir, çeşitli yerlerdeki dükkanlarının biri silahlı üçüncü kez soyulmaya çalışıldığını, soyguncuların 100 bin euro değerindeki altınları torbalarına doldurduklarını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.