Türkiye sınırında IŞİD hedefleri havadan vuruluyor

KİLİS'in karşısındaki Suriye köylerinde bulunan DAEŞ hedefleri, koalisyon ülkelerinin savaş uçakları tarafından vuruluyor.

14 Nisan 2016 Perşembe 13:53
Türkiye sınırında IŞİD hedefleri havadan vuruluyor






Türkiye sınırında IŞİD hedefleri havadan vuruluyor



Kilis'in Arpakesmez Köyü'nün karşısında bulunan Suriye’nin Savran, Soran, Havar ve Kefre köylerini elinde bulunduran DAEŞ ile muhalif grupların oluşturduğu Fetih Ordusu arasındaki çatışmalar aralıklarla devam ediyor.
Aralıklarla çatışmaların sürdüğü bölgedeki DAEŞ mevzileri sabah saat 06.30 sıralarında koalisyon ülkelerinin savaş uçakları tarafından hedef alındı. Sık sık uçaklar tarafından hedef alınan DAEŞ mevzilerinden yükselen dumanlar Türkiye tarafından da görüldü. Sınır hattında güvenlik önlemleri en üst düzeye çıkarılırken, Suriye tarafından zaman zaman silah ve patlama sesleri duyuluyor.

GÜVENLİK EN ÜST DÜZEYDE

Sınır hattında güvenlik önlemleri en üst düzeye çıkarılırken, Suriye tarafından zaman zaman silah ve patlama sesleri duyuluyor.




 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.