Türkiye’deki elektrik kesintisi Tayland medyasında geniş yer buldu

TAYLAND'ın en büyük gazetelerinden olan Bangkok Post bugün Türkiye’de yaşanan elektrik kesintisine geniş yer verdi. Olaya ilişkin saat saat tüm detayları belirten haberinde Bangkok Post son 15 yılda Türkiye’de bu şekilde büyük...

01 Nisan 2015 Çarşamba 00:51
Türkiye’deki elektrik kesintisi Tayland medyasında geniş yer buldu






TAYLAND'ın en büyük gazetelerinden olan Bangkok Post bugün Türkiye’de yaşanan elektrik kesintisine geniş yer verdi.
Olaya ilişkin saat saat tüm detayları belirten haberinde Bangkok Post son 15 yılda Türkiye’de bu şekilde büyük bir elektrik kesintisinin yaşanmadığını ve Bakan Taner Yıldız’ın “Bizim için önemli olan şey sistemi geri getirmek. Bu sürekli karşılaştığımız bir durum değil” dediğini yazdı.
Gazete 'Burada Elektrik Yok' hashtag’ine değinen gazete komplo teorilerine dikkat çekti. Çağlayan Adliyesi’ndeki rehine kriziyle elektrik kesintisinin henüz ilişkilendirilemediğini ama 7 Haziran seçimlerine yaklaşılan tansiyonun yüksek olduğu bu dönemde gerçekleştiğinin de altını çizdi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.