Türkiye’nin Ege’deki NOTAM’ı ve Yunanistan’ın tepkisi Rum basınında

Ali RUHLUEL/LEFKOŞA, ()- TÜRKİYE’nin Ege Denizi’nde bugünden başlayıp yıl sonuna kadar askeri manevra yapmak üzere NOTAM yayımlaması ve Yunanistan’ın buna tepki göstermesi Rum basınında da yankı buldu. Güney Kıbrıs...

02 Mart 2015 Pazartesi 16:17
Türkiye’nin Ege’deki NOTAM’ı ve Yunanistan’ın tepkisi Rum basınında






Ali RUHLUEL/LEFKOŞA, ()- TÜRKİYE’nin Ege Denizi’nde bugünden başlayıp yıl sonuna kadar askeri manevra yapmak üzere NOTAM yayımlaması ve Yunanistan’ın buna tepki göstermesi Rum basınında da yankı buldu.
Güney Kıbrıs Rum Kesiminde yayınlanan Simerini gazetesi haberinde, "Attila Ege’de. Türkler Denizin Yarısını On Aylığına NOTAM ile Bağladı. Atina’da Kırmızı Alarm. BM, NATO, AB ve ICAO Nezdinde Girişimler" başlığıyla manşeten yayınladı.
Politis haberi "Türkiye... Ege’de Tahrik” başlığı altında özetledi. Alithia "Ege’nin Yarısını Tatbikatlar İçin Bağladı. Ankara’nın Büyük Tahriki" başlığını kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.