Uçak ve helikapter havada çarpıştı, 3 ölü var

ABD'nin Maryland eyaletinde, tek motorlu bir uçak ile helikopter havada çarpıştı. Maryland polisi, kazada 3 kişinin öldüğünü iki kişinin de yaralandığını açıkladı. Maryland Frederick Belediye Havalimanı...

24 Ekim 2014 Cuma 01:55
Uçak ve helikapter havada çarpıştı, 3 ölü var






Uçak ve helikapter havada çarpıştı, 3 ölü var

Nafiz ALBAYRAK/ NEW YORK, () - ABD'nin Maryland eyaletinde, tek motorlu bir uçak ile helikopter havada çarpıştı. Maryland polisi, kazada 3 kişinin öldüğünü iki kişinin de yaralandığını açıkladı.
Maryland Frederick Belediye Havalimanı yakınlarında meydana gelen kazanın ardından olay yerine ilk yardım ve güvenlik ekipleri sevk edildi. İlk gelen bilgilerde göre hava kazasına karışan uçağın, 2006 Cirrus modeli olduğu, Graeves Auto ve Appliance adlı şirket adına kayıtlı olduğu belirtildi. Amerikan Federal Havacılık Dairesi'nin kazanın nedenini araştırıyor. Kazada yaralananların da çevredeki hastanede tedaviye alındıkları belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.