Uyum kitabını başkonsolos tanıttı

Almanya'nın Aşağı Saksonya Eyaleti'nin başkenti Hannover'de emekli Almanca öğretmeni Ethem Yılmaz tarafından hazırlanan “Konuşma ve Uyum Kitabı düzenlenen törenle basına tanıtıldı. Eyalette yaşayan ve Almancası iyi olmayan Türklerin...

27 Şubat 2015 Cuma 16:09
Uyum kitabını başkonsolos tanıttı






Almanya'nın Aşağı Saksonya Eyaleti'nin başkenti Hannover'de emekli Almanca öğretmeni Ethem Yılmaz tarafından hazırlanan “Konuşma ve Uyum Kitabı düzenlenen törenle basına tanıtıldı. Eyalette yaşayan ve Almancası iyi olmayan Türklerin dillerini geliştirmek, günlük konuşmaları öğrenmek ve Almanya ile ilgili tarihsel bilgileri öğrenmek amacıyla hazırlanan kitabın tanıtımına Hannover Başkonsolosu Mehmet Günay ile siyasetçiler katıldı. Kitabın tanıtımı “Dil Birleştirir başlığı altında Hannover Can Arkadaş Derneği'nde yapıldı. Tanıtıma Hannover Başkonsolosu Mehmet Günay, Eyalet SPD Eyalet Milletvekili ve Uyum Sorumlusu Doris Schröder-Köpf, kitabın sponsorluğunu üstlenen Lotto-Sport Stiftung vakfı temsilci Seda Rass Turgut, kitabın yazarı Ethem Yılmaz ile Arkadaş Derneği Başkanı Sahabeddin Buz katıldı. ÇOK FAYDALI KİTAP Tanıtımda açıklama yapan Hannover Başkonsolosu Mehmet Günay, “Çok faydalı bir kitap. Bu kitap sayesinde insanlarımız Almancayı daha iyi konuşacak, günlük yaşamda hayatlarını biraz daha kolaylaştıracaklar. Bu eyalette böyle bir kitaba ihtiyaç vardı. Kitabı hazırlayan hocamızı kutluyorum dedi. Kitabın rehber olduğunu anlatan Yazar Yılmaz ise, Bu kitap Almanya'da günlük yaşam için pratik bir yol rehberi. 350 sayfadan oluşan kitapta günlük konuşmalar yer alıyor diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.