Vampirler yeniden ortaya çıktı: Geceleri insan kanı içiyorlarmış

Gece yarısından itibaren evlere giren esrarengiz kişiler kurbanlarına saldırıyor, Son bir yıl içinde en az 7 cinayet vakıasına "Vampir" iddiası damgasını vurdu. En az 140 kişi söz konusu saldırıların ya kurbanı ya da tanığı..

05 Aralık 2017 Salı 14:34
Vampirler yeniden ortaya çıktı: Geceleri insan kanı içiyorlarmış






Vampirler yeniden ortaya çıktı: Geceleri insan kanı içiyorlarmış

İnsanlık tarihinin en eski efsanelerinden vampirlerle ilgili son iddia Güneydoğu Afrika ülkesi Malavi'den geldi. Son bir yıl içerisinde ülkede en az 7 vampir cinayeti ortaya çıktı. 140 kişi tanıklak yaparcasına vampir cinayetlerini ya da hikayeleri anlatmaya başladı. Kurbanlar, geceleri vampirlerin kanlarını içtiğini iddia iddia ediyor.

DEDİKODU DEĞİL

BBC'nin haberine göre, bu yıl başından bugüne kadar en az 7 kişinin vampir cinayetleri sonucu hayatını kaybettiği söyleniyor.

Thyolo bölgesinde yaşayan 40 yaşındaki bekar anne Jamiya Bauleni, bir kişinin gece yarısı evine girerek kanını içtiğini öne sürdü.  "Kanım emildi biliyorum. Evimin koridorunda ışık gördüm. Yataktan kalkmaya çalıştım ama yapamadım, sol kolumda ısırık hissettim" diyor. Yaşananların 'söylenti veya dedikodudan' ibaret olmadığını belirten Bauleni, bölgedeki halkta panik yaşandığını ifade etti.

Hükümet yetkilileri, Malavi'nin güneydoğusundaki Mulanje bölgesinde herhangi bir vampir olmadığını duyurmuş, söylentileri muhalefetin iktidarı yıpratmak için yaydığını öne sürmüştü. Daha önce de Malavi Devlet Başkanı Peter Mutharika da ülkenin güneyindeki bölgeleri ziyaret ederek cinayetleri araştırma sözü vermişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.