Yahyaga: Kosova her vatandaşı için adalet talep etmekten vazgeçmeyecek

TURAN KASAP (KOSOVA -PRİŞTİNE ) - 1999'da Sırp güçleri tarafından katledilerek, Sırbistan'ın Raşka yerinde Rudniste'de toplu mezara gömülen ve dün ailelerine teslim edilen 21 Kosovalı'nın ceset kalıntıları bugün Cuma namazı ardından...

17 Nisan 2015 Cuma 23:08
Yahyaga: Kosova her vatandaşı için adalet talep etmekten vazgeçmeyecek






TURAN KASAP (KOSOVA -PRİŞTİNE ) - 1999'da Sırp güçleri tarafından katledilerek, Sırbistan'ın Raşka yerinde Rudniste'de toplu mezara gömülen ve dün ailelerine teslim edilen 21 Kosovalı'nın ceset kalıntıları bugün Cuma namazı ardından Drenas Belediyesi'ne bağlı Çikatov köyünde Cumhurbaşkanı Atifete Yahyaga'nın da katıldığı askeri tören ile toprağa verildi. Yahyaga, Toplum olarak yaşadığımız acı ve Kosova'da hemen hemen her ailenin kayıplarının anıldığı bugün bir hüzün günüdür. ikatov köyünde Kosovalıların yeniden toprağa verilmesi, yaraların hala kanadığına işarettir. Kosova her vatandaşı için adalet talep etmekten vazgeçmeyecek dedi.

Son Güncelleme: 18.04.2015 03:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.