“Yeni Sultan Erdoğan’ın eleştiriye hiç müsamahası yok”

Zafer ATAMER CENEVRE/ - İsviçre’de yayın yapan Tribüne De Geneve gazetesi bu günkü dış haberler sayfasında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile ilgili bir haber yayınladı. Gazete haberinde “Yeni Sultan Erdoğan’ın eleştiriye...

07 Mart 2015 Cumartesi 14:40
“Yeni Sultan Erdoğan’ın eleştiriye hiç müsamahası yok”






Zafer ATAMER CENEVRE/ - İsviçre’de yayın yapan Tribüne De Geneve gazetesi bu günkü dış haberler sayfasında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile ilgili bir haber yayınladı. Gazete haberinde “Yeni Sultan Erdoğan’ın eleştiriye hiç müsamahası yok” başlığını kullandı. Gazete, “Konya’da 16 yaşındaki bir lise öğrencisi yaptığı konuşmada Erdoğan’ı eleştirdiği için sınıfından alınarak tutuklanmıştı. Bir çok sivil kuruluşlardan gelen tepkiler üzerine serbest bırakılıp tutuksuz yargılanmasına karar verilmişti. Şimdi 3 Nisan’da bu gencin mahkemesi görülecek, mahkemenin bu davadaki tutumu ülkede merakla bekleniyor” diye yazdı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.