Youtube silahlı baskın; Yaralılar var

İnternetin en büyük video paylaşım sistemi Youtube'nin genel merkezinde silahlı saldırı düzenlendi. Saldırganın kimliği bilinmiyor.

04 Nisan 2018 Çarşamba 00:15
Youtube silahlı baskın; Yaralılar var






Youtube silahlı baskın; Yaralılar var


Sosyal medyanın video devi Youtube'nin genel merkezinde silahlar patladı. Kaliforniya'daki San Bruno Polis Departmanı, YouTube'un merkezinden silah sesleri geldiğine ilişkin ihbarlar aldıklarını açıkladı

Kaliforniya'daki San Bruno Polis Departmanı, YouTube'un merkezinden silah sesleri geldiğine ilişkin ihbarlar aldıklarını açıkladı. Yetkililer sivillerin bölgeden uzak durmasını istedi.

Küresel görüntü paylaşım ağı YouTube'un Kaliforniya eyaletinin San Bruno kentindeki ana merkezinde silahlı bir olay yaşandığı bildirildi. San Bruno polisinden yapılan açıklamada, YouTube'un ana merkez kampüsünde silah sesleri duyulduğu belirtildi.

Açıklamada, polis ekiplerinin bölgeye intikal ettiği ve vatandaşların bölgeye yaklaşmamaları gerektiği belirtildi.

ABD basınında yer alan haberlere göre de kampüsteki bazı çalışanların silah sesi duyduktan sonra ana merkez binalarını terketmeye başladıkları, bazı çalışanların ise ofislerine barikat kurarak dışarıya çıkmadıkları ifade edildi.

Bölgeden ABD televizyonlarına yansıyan ilk görüntülerde, binalardan çıkan yüzlerce çalışan üstleri polis memurları tarafından arandıktan sonra güvenli bölgeye götürüldü.

GOOGLE'DAN AÇIKLAMA

YouTube'un sahibi olan Google'dan yapılan açıklamada, şirketlerin yetkililerle koordine halinde olduğu ve resmi bilgilerin elde edilmesinin ardından kamuoyuna bilgi verileceği kaydedildi.

San Bruno'daki ana merkezinde toplam 4 binası bulunan YouTube'un burada yaklaşık 2 bine yakın çalışanı yer alıyor.

Anahtar Kelimeler:
Youtube
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.