Yunanistan'da TV spikeri bu görüntelere çıldırdı

Türk savunma sanayii tarafından geliştirilen sistemler komşu Yunanistan'ı çileden çıkarıyor.

08 Kasım 2018 Perşembe 22:14
Yunanistan'da TV spikeri bu görüntelere çıldırdı






Yunanistan'da TV spikeri bu görüntelere çıldırdı

Yunanistan'ın Blue Sky TV kanalında, Türkiye'nin askeri gücüne ilişkin yapılan bir haberde ŞAHİ elektromanyetik topu anlatıldı. O anlarda program sunucunun yüzünün aldığı ifade dikkat çekti.


Türkiye son yıllarda savunma ve askeri alanlarda önemli bir üretim faaliyetine girişti. Gerek hava gerek kara araçlarında yapılan devrim gibi hamlelerin yanı sıra teçhizat ve silah geliştirme projeleri üzerinde de çalışıyor. O projelerden biri de geleceğin silahı olan ŞAHİ-209 elektromanyetik top.

DÜNYANIN GÖZÜ TÜRKİYE'NİN ÜZERİNDE

Dünyanın sayılı ülkelerinin üretim ve geliştirme projelerini yaptığı elektromanyetik top projesi, tüm gözleri Türkiye'nin üzerine çevirdi.Yunanistan'ın Blue Sky TV kanalında yapılan bir programda Türkiye'nin askeri gücü anlatıldı.

O programın bir bölümünde de ŞAHİ-209 topu gösterildi. Şahi'nin ateşlenmeesi sırasında program sunucusu görsele uzunca bir süre dalgın dalgın bakarken görüldü.

"TÜRK ASKERİ SANAYİSİ İMRENDİRİYOR"

Yunan sunucunun bu halleri sosyal medyada binlerce kez paylaşılırken çok sayıda yorum aldı. Görsele gelen yorumların arasında en dikkat çekeni de "Yunanlar Türkiye'ye imreniyor" oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.