9 çocuklu adam, kısır olduğunu öğrenince çocuklarını reddetti

Fas medyası doğuştan kısır olduğunu öğrenen ve 9 çocuk sahibi adamın hikâyesini konuşuyor. İddiaya göre profesör olan 50 yaşındaki adamın macerası oldukça farklı

26 Nisan 2018 Perşembe 00:47
9 çocuklu adam, kısır olduğunu öğrenince çocuklarını reddetti






9 çocuklu adam, kısır olduğunu öğrenince çocuklarını reddetti

İnanılmaz olay Fas'ta meydana geldi. Bir akademisyenin rutin sağlık kontrolleri sırasında doğuştan kısır olduğunu öğrenmeşi talihsiz adamda şoke etkisi yarattı. Soluğu mahkemede alan adam hukuk mücadelesi başlattı.


Fas'ın Sidi Slimane şehrinde yaşayan 9 çocuk babası profesör, 'kısır' olduğunu öğrendikten sonra hayatının şokunu yaşadı. 35 yıllık evli ve 9 çocuğu bulunan profesör, rutin üroloji kontrolünde doğuştan kısır olduğunu öğrendi.

Doktoru ona sağ testisinde küçük bir kist olduğunu ve bu kist nedeniyle çocuk sahibi olamayacağını söyledi. Ancak bu kistin ufak bir operasyonla alınabileceğini sözlerine ekledi.

Öte yandan ortada çok ciddi bir problem vardı. Çünkü 35 yıllık evli adamın 9 çocuğu vardı! Haberi alır almaz soluğu mahkemede alan Faslı adam, karısına dahi haber vermeden avukatıyla beraber gerçeği ortaya çıkarmak için elinden geleni yaptı. 

KARISINA DAVA AÇTI!

50 yaşındaki adam, ilk olarak karısına boşanma ve zina suçlamasıyla karısına dava açtı. Daha sonra 9 çocuğun hepsinin reddedilmesini talep etti.

Bu talebin ardından mahkeme kararıyla çocuklarına DNA testi yapıldı ve iddiaların doğru olduğu ortaya çıktı. 9 çocuğun hiçbiri onun değildi. Fas basınından edinilen bilgiye göre çiftin şu an boşanma sürecinde olduğu öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yunus ay 2022-12-28 07:49:08

Herkes kazanıyorsa bu paraları kim kaybediyor?