Almanya güvenlik alarmı verdi

Paris, Almanya, Aachen, Yaşar Kaçmaz, Polizei, teorer,

23 Kasım 2015 Pazartesi 20:34
Almanya güvenlik alarmı verdi






Paris'te yaşanan terör olaylarının ardından özellikle Almanya sınırında sıkı güvenlik kontrolleri yapılıyor.
      
   Yaşar KAÇMAZ
      ALMANYA

Almanya'nın Belçika ve Hollanda'ya sınırı olan Aachen şehrinde özel federal polis ekiplerince, günlerdir geniş kapsamlı güvenlik kontrolleri yapılıyor.

ÖZEL POLİSLER GÖREVLENDİRİLDİ
Belçika üzerinden gelen araçlar tam teçhizatlı polisler tarafından kontrol ediliyor ve kimlik kontrolü yapılıyor. Yapılan kontroller sebebiyle zaman zaman kilometrelerce trafik kuyruğu meydana geliyor. Yetkililer, seyahat eden vatandaşların yanlarında mutlaka kimlik bulundurmaları konusunda da uyarıda bulunuyor.

HAVAALANLARI VE TREN İSTASYONLARINDA DA SIKI ÖNLEMLER
Bugüne kadar yapılan aramalarda ve Aachen il geneli kontrollerinde başka suçlardan ötürü 100'den fazla suçlunun tespit edildiği kaydedilirken, havaalanları ve tren istasyonlarında da geniş kapsamlı güvenlik önlemlerinin alındığı ve sıkı kontrollerin sağlandığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 23.11.2015 21:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.