Arjantin'de yaratık paniği; Gerçek mi? Montaj mı?

Arjantin'in Santa Fe kentinde çekilen görüntülerde çocuğun etrafında dolaşan yaratığın ne olduğuna dair kimse görüş bildiremiyor.

23 Eylül 2014 Salı 23:37
Arjantin'de yaratık paniği; Gerçek mi? Montaj mı?






Arjantin'de yaratık paniği; Gerçek mi? Montaj mı?


Arjantin'de iki yaşındaki bir çocuğun etrafında görülen yaratık sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Arjantin'in Santa Fe kentinde çekilen görüntülerde çocuğun etrafında dolaşan yaratığın ne olduğuna dair kimse görüş bildiremiyor. Son iki günde milyonlarca kişinin izlediği görüntülerin montaj olduğunu ileri sürenler de var, ancak ağır çekim görüntülerini inceleyenler gerçek olduğunda ısrar ediyor

BENJAMİN KENDİ KENDİNE KONUŞUYORMUŞ!

2 yaşındaki oğlunun görüntüsünü kameraya kaydeden genç kadın, sonradan izlediği görüntüler karşısında şoke oldu. Çünkü görüntülerde çocuğun arkasından bahçeye doğru koşan küçük bir yaratık göze çarpıyordu. Ailesi Benjamin'in daha önce evin köşelerinde kendi kendine konuştuğuna şahit olmuş ama çocuğun yaşı küçük olduğu için bu durumdan endişe etmemiş.
Yayınlanan bu görüntüler internette 3 milyondan fazla kişi tarafından izlendi.


Son Güncelleme: 23.09.2014 23:51
Anahtar Kelimeler:
Arjantinde Yaratık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.