Atilla Fırtınası, Türk'ı vurdu

Avrupa'da şiddetli rüzgar ve yağmurlu hava hayatı felç etti. İtalya'da ise soğuk ve yağışlı hava getiren "Attila" fırtınası, biri Türk olmak üzere 2 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu.

24 Ekim 2014 Cuma 08:25
Atilla Fırtınası, Türk'ı vurdu






Atilla Fırtınası, Türk şoförün canını aldı



İtalya'nın Monza kenti yakınlarındaki fabrikada tırına yükleme yaptığı sırada brandayı düzeltmek için kasanın üzerine çıkan 33 yaşındaki Türk şoför Ali Osman Tufan, kuvvetli rüzgarın dengesini bozmasıyla yere düştü. Sağlık ekiplerinin hastaneye yetiştirmeye çalıştığı sırada Tufan'ın hayatını kaybettiği öğrenildi.

Bir Türk nakliyat firmasında çalıştığı belirtilen şoför Ali Osman Tufan'ın yaşamını yitirdiği olay ile ilgili görgü tanığı bir diğer Türk şoförün, tercüman aracılığıyla ifadesine başvuruldu. Olayla ilgili güvenlik makamlarının araştırmasının sürdüğü ifade edildi.

Türkiye'nin Milano Başkonsolosluğu yetkilileri de olayı doğrularken, cenazenin Türkiye'ye gönderilmesi için çalışmalarının sürdüğünü ancak bunun adli işlemler nedeniyle zaman alacağını kaydetti. Tufan'ın yüzünün yara alması sebebiyle Monza Başsavcılığı'nın, birinci veya ikinci dereceden bir yakınının teşhis için gelmesini talep ettiği, bu işlemi takiben yapılacak otopsinin ardından cenazenin memleketine gönderilebileceği belirtildi.

Bu arada, ülke genelinde sıcaklıkları düşüren, yağış ve şiddetli rüzgar getiren fırtına nedeniyle Sicilya adasının Katanya kentinde de bir palmiye ağacının devrilmesiyle 49 yaşındaki bir kadın yaşamını yitirdi.
Son Güncelleme: 24.10.2014 08:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.