Hastalara saldıran Amerikan askeri polis tarafından vuruldu

Hastalara saldıran Amerikan askeri polis tarafından vuruldu

27 Eylül 2014 Cumartesi 02:16
Hastalara saldıran Amerikan askeri polis tarafından vuruldu






Hastalara saldıran Amerikan askeri polis tarafından vuruldu


Almanya'da bir Amerikan askerinin tedavi gördüğü hastanede etrafa saldırması üzerine polis alarma geçti. Münih kentinde meydana gelen olayda polisinh silah kullanarak hasta ve sağlık personeline saldıran Amerikalı askerin vurularak etkisiz hale getirildi. Hastane koridorlarında saldırganı kovalayan Alman polisinin operasyon öncesi ABD elçiliğini bilgilendirdiği öğrenildi.

HASTANEDE PANİK VAR

Münih kentinde bir hastanede etrafa saldıran Amerikan askerini, polisi ancak vurarak etkisiz hale getirebildi.

Konu hakkında basın bildirisi yayınlayan Münih Polis Teşkilatı, Perşembe günü akşam saat 18:50′de Grosshadern Kliniğinden bir ihbar geldiğini ve bu hastanede tedavi gören 28 yaşlarındaki bir Amerikan askerinin terör estirip insanlara saldırdığının haber verildiğini açıkladı.

Olay yerine hemen iki polis gönderildiğini belirten polis teşkilatı, polislerin saldırgan Amerikan askerinin duvarlardan üç yangın tüpünü koparıp hastane çalışanlarını tehdit ettiğini ve bir hastayı da yaraladığını tespit ettiğini bildirdi.

Eline bir yangın tüpü daha geçiren asker, üniformalı polislere de saldırmış. Almanca ve İngilizce yapılan dur ihbarına aldırış etmeyen saldırganı durdurmak için bir polis, saldırganın bacağına hedef alıp silahını ateşlemiş, ancak ıskalamış. Bunun üzerine ikinci kez ateş eden polis, saldırganı bacağından vurup etkisiz hale getirmeyi başarmış.

Polisin kurşunuyla diğer insanların hayatının tehlikeye atılmadığı belirtilirken, askerin tedavi edildiği ve hayati tehlikesi olmadığı açıklandı. Olay hakkında savcılık soruşturma açarken, polisin gerekli olduğu için silah kullandığından hareket ediliyor.

Son Güncelleme: 27.09.2014 02:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.