Hindistan'da tren faciası: 100'den fazla ölü var

Hindistan'da meydana gelen tren kazasında 100'den fazla kişi can verdi. Kurtarma çalışmalarının sürdüğü bölgede 150 kişi hastanelere kaldırıldı

20 Kasım 2016 Pazar 11:53
Hindistan'da tren faciası: 100'den fazla ölü var






Hindistan'da tren faciası: 100'den fazla ölü var

Patrana ve İndore şehirleri arasında raydan çıkan trenin neden olduğu kazada 100'den fazla ölü var. Ülkenin kuzeyinde meydana gelen kazada yaralanan 150 kişi hastanelere kaldırıldı.  Hindistan gazeteleri kaza yerinde yüzlerce polis ile çok sayıda ambulansın bulunduğunu belirtiyor. Kurtarma çalışmaları

SABAH SAATLERİNDE FACİA

Hindistan'ın Patna ve Indore kentleri arasında meydana gelen tren kazasında 100'e yakın kişi yaşamını yitirirken, 150'den fazla kişi de yaralandı.

Patna ile Indore kentleri arasında raydan çıkarak devrilen yolcu treninin devrilmesi sonucu vagonlar altında kalarak ölen ve yaralananların çıkarılması için gönüllü kurtarma ekipleri ile demiryolu polisi yoğun çaba harcıyor.

Hindistan İçişleri Bakanı Rajnath Singh, Kanpuroch yakınlarında raydan çıkan ekspres trenin devrilmesi ile meydana gelen kaza yerine ulusal afet birliklerinin sevk edildiğini ve kurtarma çalışmalarının sürdürüldüğünü belirtti.
Son Güncelleme: 20.11.2016 11:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.