Hizbullah'tan İsrail'e şok tehdit; Sığınakları hazırlayın

İsrail ile terör örgütü Hizbullah arasında kanlı düeollo yeniden mi başlıyor? İsrail'in Hizbullah'a yönelik hava operasyonuna, örgütün lideri Nasrallah'tan yanıt gecikmedi.

20 Ocak 2015 Salı 13:17
Hizbullah'tan İsrail'e şok tehdit; Sığınakları hazırlayın






Hizbullah'tan İsrail'e şok tehdit; Sığınakları hazırlayın

İsrail ile terör örgütü Hizbullah arasında kanlı düeollo yeniden mi başlıyor? İsrail'in Hizbullah'a yönelik hava operasyonuna, örgütün lideri Nasrallah'tan yanıt gecikmedi. Nasrallah İsrail'i iki kelime ile tehdit etti: Sığınaklarınızı hazırlayın
El Alem televizyonunun haberine göre Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, İsraillilere hitaben verdiği iki kelimelik mesajında “Sığınaklarınızı hazırlayın” dedi. Başka herhangi bir açıklama yapılmaksızın Arapça ve İbranice olarak verilen mesaja el-Menar televizyonunun sitesinde yer verildiği bildirildi.

El Menar televizyonu, "direnişin" Lübnan içinde ve dışındaki dostlarının mesaj konusunda aktif davrandığını ve söz konusu linkin 12 milyondan fazla tıklandığını yazdı.

Hizbullah, dün gece “Bir grup Hizbullah mücahidi Kuneytra’nın Mezraa el-Emel bölgesinde incelemelerde bulunurken İsrail helikopterinin saldırısına uğramış ve şehit olmuştur” açıklamasında bulunmuş ardından da saldırıda hayatını kaybedenlerin isimlerini ve mensubu oldukları kentleri açıklamıştı.
Son Güncelleme: 20.01.2015 13:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.