IKEA'nın Eşlerin Arasını Açtığını İddia Etti

The Independent Gazetesi'nda yer alan bir habere göre IKEA’nın kapısından giren çiftlerin çoğu, alışverişten sonra oradan kavgaya tutuşarak ayrılıyormuş.

28 Nisan 2015 Salı 18:51
IKEA'nın  Eşlerin Arasını Açtığını İddia Etti






IKEA'nın  Eşlerin Arasını Açtığını İddia Etti

   The Independent Gazetesi'nda yer alan bir habere göre IKEA’nın kapısından giren çiftlerin çoğu, alışverişten sonra oradan kavgaya tutuşarak ayrılıyormuş. Bunu Kaliforniya’da yaşayan  “ilişkiler psikoloğu” Ramani Durvasula, the Independent gazetesine anlatmış.
   Psikolojik yardım için kendisine başvuran müşterilerinin hatırı sayılır bir kısmı ona IKEA’ya her gidişte kavga ettiklerini söylemişler.

   Gazetenin haberine göre Amerika’da IKEA’ya en çok birlikte yeni bir hayata başlayacak olan genç çiftler rağbet ediyormuş.

   Bu dev mağazada uzun uzun dolaşırken yemeği kimin pişireceği, temizliği kimin yapacağı, çocuk bakımını kimin üstleneceği gibi bazı hassas konulara giriyorlarmış.
   Psikolog bayan Durvasula, bu mağazanın “ilişki kabusu” yaratan bir harita gibi olduğuna işaret ediyor. Ona göre bu da yetmiyormuş gibi bir de eve gidince bu mobilyaları monte etme derdi işi çığırından çıkarıyormuş.

   IKEA yönetiminin bu psikologun iddialarından hoşlandığı pek söylenemez. Firmanın uluslararası basın koordinatörü Johanna Blomqvist:
   “Bu onun kişisel görüşü.Tersine, biz müşterilerimize daha sade bir günlük yaşam sunmaya çalışıyoruz. Ayrıca montaj yardımı için özel bir servisimiz de var.” diyor.
Kaynak:seferia
Son Güncelleme: 28.04.2015 18:54
Anahtar Kelimeler:
IKEA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.