IŞİD bu kadın militanın da kafasını kesmiş

IŞİD karşısında savaşan Kobanili bir militan kızın kafasının kesildiğini iddia edildi. İddia İngiliz Dail Mail gazetesi tarafından ortaya atıldı. Koıbani'de çarpışan YPG ve YPJ ise bu konuda henüz bir açıklama yapmadı.

27 Ekim 2014 Pazartesi 22:34
IŞİD bu kadın militanın da kafasını kesmiş






IŞİD bu kadın militanın da kafasını kesmiş

Ingiltere'de yayın yapan Daily Mail gazetesi Irak Şam İSlam Devleti IŞİD karşısında savaşan Kobanili bir militan kızın kafasının kesildiğini iddia etti. Daim Mail'in haberinde, Kobani'de IŞİD'le savaşan YPJ'li bir kadın militanın kafası kesilerek öldürüldüğü iddia edildi.
Daily Mail'de yer alan haberde, Kobani'de savaşan Rehana'nın IŞİD militanları tarafından öldürüldüğü iddia edildi.

Zafer işareti yaptığı fotoğrafı Twitter'da binlerce retweet alınca YPJ'nin poster kızı olarak adlandırılan Rehana takma isimli kadın 100 IŞİD militanı öldürdüğünü söylemişti.

Twitter'da dolaşan bir fotoğraf, bir IŞİD militanının kesik bir kadın başı tutan pozunu gösteriyor. Fotoğrafın gerçekliği henüz doğrulanmadı. YPG veya YPJ'den de konuyla ilgili bir açıklama henüz yapılmadı.
Son Güncelleme: 27.10.2014 22:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.