IŞİD militanlarının kadın pazarlığı

Irak ve Suriye'de akıl almaz katliamlara imza atan IŞİD'e ait yine şok etkisi yaratan bir video yayınladı. Görüntülerde erkekler arasındaki köle kadın pazarlığı tüyleri diken diken ediyor

02 Kasım 2014 Pazar 16:09
IŞİD militanlarının kadın pazarlığı






IŞİD militanlarının kadın pazarlığı

Irak ve Suriye'den kaçırdıkları kadınları, kurdukları köle pazarlarında alıp sattağı ortaya çıkan IŞİD militanları arasında geçen konuşmalar internette yayınlandı. Suriye ve Irak’ta terör estiren IŞİD'e ait yine şok etkisi yaratan bir video yayınladı. Ancak videoda bu kez idam ya da infaz söz konusu değil, görüntülerde IŞİD’in korkunç yüzünün bir başka boyutu bu kez gözler önüne seriliyor. Bir grup militan arasındaki konuşmalar esir aldıkları Ezidi kadınların başına neler geldiğini oldukça iyi anlatıyor.

Bir IŞİD karargahı olduğu tahmin edilen evde bir grup IŞİD militanı kaçırıp esir olarak aldıkları Ezidi kadınları paylaşıyor. Kadınları seks kölesi olarak kullanan IŞİD’in söz konusu videodaki kan donduran konuşmaları ise şöyle:

-Bugün köle pazarı günü.

- Bugün dağıtım günü. Herkes payına düşeni alacak.

- Nerede benim Ezidi kadınım? Benimki nerede?

- Herkes kendi payına düşenle istediğini yapabilir.

- Kim kölesini satmak istiyor, ben alırım.

Kendi aralarında bölüştükleri de Irak'ta kaçırdıkları Ezidi kadınları kimi silah karşılığında satıyor kimisi de fiziksel özelliklerine göre fiyat biçiyor. En değerli Ezidi kadın mavi gözlü ya da 15 yaşında olanlar.

Musul’da çekildiği tahmin edilen görüntülerde ilginç bir diyalog da var. O konuşmada militanlardan yalnızca bir tanesi köle istemiyor.

- Ebu Halit sen köle istiyor musun?

- Yok, istemiyorum.

- Neden olmasın.

Ardından gelen konuşmada ise kızlardan birinin öldüğü gülerek anlatılıyor.

-Ebu Faled senin Ezidi kızın öldü. -Öldü mü?
Son Güncelleme: 02.11.2014 16:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.