Kabinede Aşk Bombası

Fas iki bakanın aşkı ile çalkalanıyor

18 Nisan 2015 Cumartesi 19:12
Kabinede Aşk Bombası






 Kabinede Aşk Bombası

   Fas iki bakanın aşkı ile çalkalanıyor. Arap basınına göre evli olan Parlamento ile İlişkiler Bakanı Lahbib Choubani, ilk eşini de alıp bir süre önce Yüksek Öğrenim ve Bilimsel Araştırmalar Bakanı Soumia Benkhaldoun’u istemeye gitti. Dört çocuk annesi Benkhaldoun, geçen ay ilk eşinden boşanmıştı.
   ARAP basını, bugünlerde Fas’ta iki bakanın yaşadığı yasak aşkın resmileşmesini konuşuyor. Fas medyası ile Fransızca yayınlanan gazete ve dergilere konu olan aşkın bir yıl kadar önce başladığına yer verilirken “Bu yasak aşk öyle böyle değil, Amerikan dizisi ‘House of Cards’ ve Türk dizisi ‘Muhteşem Yüzyıl’ı bile geride bırakan bir aşk hikayesi” denildi.

   Akhbar Al Youm gazetesi 52 yaşındaki Bakan Lahbib Choubani’nin sevgilisi ile ilişkisini resmileştirmek için ilk karısı ve annesini de alarak 30 yıllık kocasından bir ay önce boşanmış dört çocuklu ve torun sahibi Yüksek Öğrenim Bakanı Soumia Benkhaldoun’u (53) istemeye gittiğini yazdı.
Son Güncelleme: 18.04.2015 19:15
Anahtar Kelimeler:
AşkFasBakan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.