Kadın polisin güzelliği başına bela oldu

Almanya'nın en güzel polis memuru ünvanını elinde bulunduran Adrienne Koleszar'a uygulanan mobing Avrupa medyasında geniş yer buldu.

08 Aralık 2018 Cumartesi 12:45
Kadın polisin güzelliği başına bela oldu






Kadın polisin güzelliği başına bela oldu


Fransa polisi Sarı Yelekliler'in isyanıyla boğuşurken, komşusu Almanya'da polis teşkilatının en önemli sorunu genç bir kadın polisin güzelliği oldu. 

Ülkede Almanya'nın en seksi polisi ünvanını elinde bulunduran Adrienne Koleszar'a üstlerinden ültimatom geldi.. 'Ya model ol ya polis'


Almanya'nın en seksi polisi' olarak ünlenen ve polislik mesleğine bir süreliğine ara veren 'fitness ikonu' Adrienne Koleszar, işe geri döndüğünde üstlerinin "Ya model ol ya polis" uyarısıyla karşılaştı.


Sputnik'in haberine göre, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarıyla ünlenen 34 yaşındaki Koleszar, bir süreliğine ücretsiz izne ayrılmıştı.


İşine geri dönen Dresdenli polise, üstleri tarafından ise bir uyarı yapıldığı öğrenildi. Buna göre, Koleszar'dan modellikle polislik arasında bir seçim yapması istendi.
Üstlerinin, Koleszar'la ocak ayında tam zamanlı işine dönmesi ya da işi bırakması konusunda bir toplantı yaptıkları öğrenildi.


Koleszar ise izinli olduğu süre boyunca sosyal medyadan fotoğraf paylaşmaya devam etmişti.

Son Güncelleme: 08.12.2018 09:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.