New York'ta doğal gaz patlaması faciaya döndü

New York kenti Manhattan'da 2. Cadde ile 7. Sokağın üzerinde, çevresinde birçok lokanta bulunan binada meydana gelen patlamanın ardından çok sayıda kişinin yaralandığı açıklandı.

27 Mart 2015 Cuma 10:41
New York'ta doğal gaz patlaması faciaya döndü






New York'ta doğal gaz patlaması faciaya döndü

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York kenti Manhattan'da 2. Cadde ile 7. Sokağın üzerinde, çevresinde birçok lokanta bulunan binada meydana gelen patlamanın ardından çok sayıda kişinin yaralandığı açıklandı.

Polis terör şüphesi nedeniyle bölgeyi uzun süre abluka altında tuttu. Bazı TV kanalları patlamanın içeride kaynak yapılması sırasında tutuşan doğal gaz borularının patlamasının neden olduğunu duyurdu. İlk gelen bilgilere göre en az 20 yaralı var.

Patlama sırasında 5 katlı binanın bir bölümü yıkıldı. Olayda yaralananlar olduğu belirtilirken, itfaiye görevlileri halen binada çıkan yangını söndürmeye çalışıyor.
Son Güncelleme: 27.03.2015 10:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.