Pilotun Sevgilisinden Şok Açıklama

Germanwings uçağını bilerek düşüren ve 150 kişinin ölümüne neden olan yardımcı pilot Andreas Lubitz'in eski sevgilisi Bild Gazetesi'ne konuştu. 26 yaşındaki hostes, yardımcı pilotun "bir gün herkes benden bahsedecek. " dediğini anlattı. Sevgilisine göre yardımcı pilotun evinde yırtılmış halde bulunan iş göremez raporu, onun hayalini kurduğu pilotluk mesleğini kaybetmeyi kabullenemeyeceğinin kanıtıydı.

28 Mart 2015 Cumartesi 15:57
Pilotun Sevgilisinden Şok Açıklama






                             Pilotun Sevgilisinden Şok Açıklama

    Olay gününü de kapsayan "hasta raporu"nu şirkete teslim etmediği ve hastalığını herkesten gizlediği ortaya çıkan 27 yaşındaki pilot, kendisiyle birlikte 150 kişinin canına mâl olan korkunç eylemi eski kız arkadaşına ima etmiş.

Alman Bild gazetesine konuşan eski sevgili, kaza haberini duyar duymaz Lubitz'in ona geçen yıl söylediği şu sözleri hatırladığını aktardı: "Bir gün tüm sistemi değiştirecek bir şey yapacağım ve o zaman herkes benim adımı öğrenecek ve unutmayacak."

                                          "Ne demek istediğini şimdi anlıyorum"

   Hürriyet.com.tr'de yer alan habere göre: "Ne demek istediğini hiç anlamamıştım ama şimdi ortaya çıktı" diyen adı açıklanmayan kadın, Lubitz'i "sancılı bir karakter" olarak tanımladı ve onu kendisini korkutan kişisel sorunları ve değişken davranışları yüzünden terk ettiğini söyledi. Geceleri kâbus gördüğünde, 'Düşüyoruz' diye çığlıklar atarak uyandığını anlatan kadın, "İçinde yaşadıklarını başkalarından nasıl gizleyeceğini çok iyi biliyordu" dedi.
   Alman polisi, şimdi eski sevgilisiyle Lubitz'in haleti ruhiyesine ilişkin kapsamlı bir görüşme yapmak istiyor.
   Çiftin yedi yıl birlikte olduğu ve Düsseldorf'un banliyösünde birlikte yaşadıkları öğrenildi. Medyada yer alan bir habere göre; çift, nişanlıydı ve gelecek yıl evlenmeyi planlıyordu. İddialar arasında, genç pilotun kazadan kısa bir süre önce sevgilisini yeniden kazanmak için iki lüks otomobil siparişi verdiği, fakat kız arkadaşının teklifini reddettiği de yer aldı.

                                            Kazadan bir gün önce ayrıldılar

   Fransız televizyonu iTele ise genç pilotun kazadan bir gün önce nişanlısından ayrıldığı iddiasını ortaya attı. Kanalın haberine göre Lubitz, uçağı düşürdüğü bölgeyi, 1996-2003 yılları arasında kayak yapmak için sık sık gittiği için, çok iyi biliyordu.

                                            Sağlam tek bir ceset yok

   Öte yandan arama kurtarma ekipleri, uçağın düştüğü bölgede çalışmalara devam ediyor. Sağlam cesede ulaşılmadığı açıklanırken, olayda hayatını kaybedenlere ait yaklaşık 600 parçanın bulunduğu öğrenildi. İki otelde DNA örnekleri almak için geçici laboratuvarlar kuruldu.

Son Güncelleme: 28.03.2015 16:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.