Putin kanser, her an ölebilir!

Rusya’nın güçlü lideri Putin’in, 84 yaşındaki kanser uzmanı doktoru ile KGB’de görevliyken, Doğu Almanya’da tanıştığı söyleniyor. Doktorun Putin’e kasları güçlendiren steroid iğnesi enjekte ettiği belirtildi.

29 Ekim 2014 Çarşamba 11:12
Putin kanser, her an ölebilir!






Putin kanser, her an ölebilir!

İddia Amerikan New York Post Gazetesi tarafından ortaya atıldı. Gerçi ABD gazeteleri, kriz dönemlerinde bu tür haberlere dört elle sarılır. Ancak bu kez durum farklı Ünlü gazetenin haberine göre, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin kansere yakalandı. Yazın konulan teşhise göre Putin pankreas ya da omurilik kanseri. Üstelik kanser türü oldukça agresif. Doktorlara göre, bu tür kansere yakalanan hastaların yaşama şansları sadece yüzde 8.

Amerikan gazetesi, Putin’in Almanya’nın Dresdner kentindeki bir doktora başvurduğunu yazdı. Rusya’nın güçlü lideri Putin’in, 84 yaşındaki kanser uzmanı doktoru ile KGB’de görevliyken, Doğu Almanya’da tanıştığı söyleniyor. Doktorun Putin’e kasları güçlendiren steroid iğnesi enjekte ettiği belirtildi.

SPORTMEN LİDER

Zaman zaman yüzerken, balık avlarken kaslı üstsüz fotoğrafları yayımlanan ve sportmen yanını sergilemeye özen gösteren Rus liderin, 7 Ekim’deki 62. yaş gününü 15 yıl sonra ilk kez kutlaması ilginç karşılanmıştı. Siyasete hiç ara vermeyip tatil yapmayan Putin, doğum gününü yerleşim merkezlerinden yüzlerce kilometre uzaklıktaki Sibirya’da bulunan Tayga Ormanları’nda geçirmişti.

ABD’li yazar Richard Johnson da Putin’le ilgili biyografisinde, “Putin’in 3 yıl ömrü kaldı. O ülkesinin sınırlarını genişleterek, öldüğünde bir kahraman olarak anılmak istiyor” dedi. Polonya’daki Fakt Gazetesi ise daha da ileriye giderek, “Kremlin şefinin agresif dış politikaları hastalığından kaynaklanıyor. Aldığı ağır ilaçlar buna bir etken” ifadesine yer verdi.
Son Güncelleme: 29.10.2014 11:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.