Rus komutan: Türkiye ile kriz sona ermeli

Türkiye ile Rusya arasındaki krzin aşılması için Moskova'dan bir hafta içinde ikinci önemli mesaj Sivastopoldan geldi. Putin'in Türk Akımı projesi ile ilgili açıklamasının ardından Rus komutan da krizin sona ermesini umduğunu söyledi.

10 Haziran 2016 Cuma 10:28
Rus komutan: Türkiye ile kriz sona ermeli







Rus komutan: Türkiye ile kriz sona ermeli


Putin'in Türk Akımı projesi konusundaki açıklamalarının ardından Moskova ile Ankara arasındaki krizin sona ermesi için ikinci önemli açıklama üst düzey askeri yetkiliden geldi.

Rusya Karadeniz Filosu Komutanı Aleksandr Vitko, Türkiye ile yaşanan krizin sona ermesini umduğunu söyledi.

Admiral Grigoroviç firkateyninin Sivastopol’a gelişi nedeniyle düzenlenen törende konuşan Aleksandr Vitko, Karadeniz’in birçok ülkenin denizi olduğunu ve hepsine saygı duyduklarını belirtti. Vitko, “Umarım Türkiye ile kriz sona erer ve komşularımızla partnerler düzeyinde ilişkimiz olur” dedi.

Admiral Grigoroviç firkateyni Karadeniz’de görev yapacak.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.