Rusya Krizi Bu Show İle Teğet Geçecek

Ağırlıklı Rusların oluşturduğu 5 bin hazır giyimci, haziran ayında Antalya'da düzenlenecek Dosso Dossi Fashion Show'da bir araya gelecek.

01 Mayıs 2015 Cuma 18:39
Rusya Krizi Bu Show İle Teğet Geçecek






 

            Rusya Krizi Bu Show İle Teğet Geçecek


    Ağırlıklı Rusların oluşturduğu 5 bin hazır giyimci, haziran ayında Antalya'da düzenlenecek Dosso Dossi Fashion Show'da bir araya gelecek.Türk tekstil üreticisi, yıllık cirolarının yarısını Antalya'da garanti altına alacak.
   8- 14 Haziran tarihleri arasında Antalya Expo Center'da düzenlenecek Dosso Dossi Fashion Show, kente hareket getirecek. Ruble kriziyle turizmde sıkıntılı günler yaşayan Antalya, Dosso Dossi Fashion Show kapsamında yaklaşık 5 bin hazır giyim alıcısını ağırlayacak. Aileleriyle birlikte Antalya'ya gelecek olan ve çoğunluğunu Rusların oluşturacağı hazır giyim alıcıları, aynı zamanda tatil yapacak.
               'NO LİMİT' BU YIL DA GEÇERLİ
   Dosso Dossi Fashion Show Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, ocak ayında gerçekleştirilen şov kapsamında muhtemel krizi öngördüklerini ve buna tedbir olarak 'no limit' kampanyasıyla Rus ve Ukraynalı tekstil alıcılarının tedirginliğini ortadan kaldırdıklarını belirtti. 'No limit' uygulaması ile Rusya ve Ukrayna'dan gelen katılımcılardan katılım ücreti almadıklarını ve istedikleri kadar alışveriş yapma kolaylığı sağladıklarını kaydeden Eraslan, fuarın ekonomik getiri hedefinin ise 40 milyon dolar olduğunu belirtti.
                 Eraslan şöyle konuştu:
   "Bizim ocak ayında verdiğimiz desteğin sonuçlarını haziran organizasyonumuzda görüyoruz. Ruble krizinden hiç etkilenmedik ve önceki yıllarda olduğu gibi aileleriyle birlikte yaklaşık 5 bin kişiyi yine Antalya'da ağırlayacağız. Ruble kaynaklı sıkıntıları devam eden bu insanlar, 1 hafta boyunca beş yıldızlı tatil yapıp moral bulacak. Tekstil alımlarında da sıkıntı yaşamayacak. Bunun için 10 oteli 1 hafta boyunca kapattık." 
                  TEKSTİLCİ KENDALL JANNER İLE COŞACAK
   Dosso Dossi Fashion Show'a katılacak tekstil markalarının da önemli bir pazar olan Rusya'daki krizden etkilenmediklerini de anlatan Eraslan, şöyle devam etti:
   "Markalarımız bizimle garanti altında. 9 Haziran'daki defilede baş manken olarak çıkacak ünlü top model Kendall Janner, etkinliğe katılacak 130 tekstil markası için önemli bir itici güç olacak. Yaz ortasında karşılarında 5 bin hazır giyim alıcısını bulacak olan markalarımız, hazırlıklarına şimdiden başladı. Yaklaşık 10 bin tekstil çalışanı, Dosso Dossi için hazırlık yapıyor. Haziranda alınacak siparişlerin yetiştirilmesi için bu rakam 30 bin kişiye ulaşacaktır. Bizim satış modelimiz sayesinde markalarımız yıllık cirolarının yarıdan fazlasını Antalya'da yapacak. Hatta yüzde 80'leri bulan markalarımız da var. Rusya krizi Dosso Dossi'yi teğet geçecek dilebiliriz."

 

Son Güncelleme: 01.05.2015 18:40
Anahtar Kelimeler:
RusyaKrizShow
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.