Suriyeliler İçin Türkiye İle Birlikte Mücadele Ettik

ABD Ankara Büyükelçisi John Bass, tehdit edilen Suriyeliler için Türkiye ile birlikte mücadele ettiklerini söyledi.

25 Haziran 2015 Perşembe 22:58
Suriyeliler İçin Türkiye İle Birlikte Mücadele Ettik






 

Suriyeliler İçin Türkiye İle Birlikte Mücadele Ettik

   ABD Ankara Büyükelçisi John Bass, tehdit edilen Suriyeliler için Türkiye ile birlikte mücadele ettiklerini söyledi.Adana'da ABD'nin 239'uncu Bağımsızlık Günü kutlandı. Sheraton Oteli'nde gerçekleştirilen resepsiyona, Adana Valisi Mustafa Büyük ile birlikte çok sayıda konuk katıldı. Türk İstiklal Marşı ve ABD ulusal marşının okunduğu resepsiyonda, ABD askerleri bayrak töreni gerçekleştirdi. Temmuz ayında Adana'daki görevi sona erecek olan ABD Adana Konsolosu John Espinoza, "Türkiye'yi ve Adana'yı özleyeceğim. Kebabı, baklavayı çok özleyeceğim" dedi. 
   'İŞİMİZ ÖNEMİNİ KORUYOR'
   Resepsiyona eşi Holly Holzer Bass ile birlikte katılan ABD Ankara Büyükelçisi John Bass ise konuklarını kapıda karşıladı. Resepsiyonda konuşan Bass, Türkiye ile ABD'nin çok iyi bir müttefik olduğunu söyledi. ABD ordusunun 1954, ABD Konsolosluğu'nun da 1961'den beri Adana'da olduğunu anlatan Bass, "Buradaki işimiz önemini koruyor. Bu özel gün bizi biraraya getiren değerler çok önemli. Hem teröristler hem Esad tarafından tehdit edilen Suriyeliler için birlikte mücadele ediyoruz" dedi. Yapılan konuşmaların ardından Vali Büyük, Büyükelçi Bass ve Konsolos Espinoza birlikte pasta kesti. Resepsiyon müzik dinletisi ile sürdü.

Son Güncelleme: 25.06.2015 23:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.