TOTAL'in patronu kazada öldü

Dünya petrol devi TOTAL'in patronu Christophe de Margerie Moskova yakınlarında kar aracına çarparak hayatını kaybetti

21 Ekim 2014 Salı 08:52
TOTAL'in patronu kazada öldü






TOTAL'in patronu kazada öldü
Dünya petrol devi TOTAL'in patronu Christophe de Margerie Moskova yakınlarında kar aracına çarparak hayatını kaybetti
Moskova'daki Vnukovo Havaalanı'nda, 1 VİP yolcu ile 3 mürettebatın içinde bulunduğu Falkon-50 tipi özel uçak, havalanmak için piste hızlandığı sırada kar temizle aracı ile çarpıştıktan sonra patladı.

Feci kazada, uçukta bulunan 1 yolcu ile 3 mürettebat hayatını kaybetti. Havaalanı temsilcisi, kazada hayatını kaybeden yolcunun Fransız petrol şirketi TOTAL'in Başkanı Christophe de Margerie olduğunu açıkladı.

Rusya'nın başkenti Moskova'da bulunan Vnukovo Havaalanı'nda, gece geç saatlerde içinde 1 yolcu ve 3 mürettebatın bulunduğu Falkon-50 tipi özel uçak, piste havalanmak için hızlandığı sırada kar temizleme ile çarpıştı. Çarpma sonucu alev alarak patlayan uçakta bulunan 1 VİP yolcu ile 3 mürettebat hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden VİP yolcunun Fransız petrol şirketi TOTAL'in Başkanı Christophe de Margerie olduğu öne sürüldü.

Rus haber ajansı Ria Novosti'de yer alana habere göre, havaalanı temsilcisi Elena Krılova, yaptığı açıklamada ölen VIP yolcunun kimliği ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bu gece kar temizleme aracına çarparak kaza yapan uçakta üç mürettebat ve bir yolcu hayatını kaybetti. Ben uçakta bulunan yolcunun TOTAL'in Başkanı de Margerie olduğunu teyit edebilirim" dedi.

THY'nin de kullandığı havaalanında kaza sonrası birçok uçuş ertelenirken, şuanda havalanın normal seyrinde çalışmaya başladığı ve bu ertelemelerden THY uçaklarının etkilenmediği belirtildi.
Son Güncelleme: 21.10.2014 08:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.