Yamyam aile yakalandı: 30 kişiyi yemişler

Rus polisi 1999 yılından günümüze kadar 30 kişiyi keserek yiyen karı kocayı yakaladı.

26 Eylül 2017 Salı 07:07
Yamyam aile yakalandı: 30 kişiyi yemişler






Yamyam aile yakalandı: 30 kişiyi yemişler

Rus polisi, tesadüfen bulunan bir cep telefonundan çıkan insan organlarının izini takip edince akıllara durgunluk veren aileyle karşılaştı. 

Tam 18 yıldır insan eti yedikleri iddia edilen Dimitri Bakshaev ve eşi Natalia Bakshaev adlı karıkoca suçunu itiraf etti. İngiliz Dailystar gazetesinde yer alan ve Rus polis teşkilatına dayandırılan habere göre ünlü film karakteri Dr. Hanibal Lecter'e özenen katil karı kocanın vahşeti 1999 yılında başlamış,.

BİR DE SELFİE ÇEKMİŞLER

Rusya’da, öldürdüğü insanları yiyen film karakteri doktor Hannibal Lecter’ı akıllara getiren bir olay ortaya çıkarıldı. Ülkenin güneyindeki Krasnodar kentinde kayıp bir cep telefonunda insan organlarıyla çekilen selfie’lerin bulunması üzerine harekete geçen Rusya polisi, Dimitri (35) ve Natalia (42) Bakshaev çiftinin evine 12 Eylül’de baskın yaptı. Evdeki buzdolabının dondurucu kısmında 8 insan parçası buldu.  
Çok sayıda Cinayetle suçlanan Dimitri Bakshaev, soruşturma sırasında suçunu itiraf etti. Öldürdüğü insanları yemeye ilk kez 1999’da başladığını ve hemşire eşi Natalia’yla birlikte 18 yıldır insan yediklerini söyleyen Bakshaev, bu süre zarfında en az 30 kişiyi yediklerini ifade etti.

Polisin eve yaptığı baskın sırasında ayrıca, kavanozlar içerisinde saklanan bir miktar insan eti de bulundu. Adli tıpta yapılan incelemede, evdeki ceset parçaları ve saklanan insan etlerinden alınan DNA örneklerinin, 19 farklı insana ait olduğu ortaya çıktı.

Anahtar Kelimeler:
Yamyam Aile
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.