Yunan uçağı İspanya'da dehşet saçtı, 10 ölü var

NATO tatbikatları için İspanya'ya gelen Yunan Hava Kuvvetleri'ne ait bir savaş uçağı eğitim uçuşu yapmaya hazırlanan uçakların üstüne düştü, 10 ölü 13 yaralı var

26 Ocak 2015 Pazartesi 22:10
Yunan uçağı İspanya'da dehşet saçtı, 10 ölü var






Yunan uçağı İspanya'da dehşet saçtı, 10 ölü var

Yunan F-16 savaş uçağının yol açtığı kazada ölü sayısı 10’a yükseldi

NATO çalışmaları kapsamında İspanya'da bulunan Yunanistan'a ait F-16'nın düşmesi sonucu ölenlerin sayısı 10 yükseldi. İspanya Savunma Bakanlığı ülkenin güneyinde Albecete kentine bağlı Los Llenos havaüssünde eğitim uçuşu yaparken düşen Yunan F-16 savaş uçağının yol açtığı kazada ölenlerin sayısının 10’a yükseldiğini duyurdu. Yaralıların sayısınında 13 olduğu belirtilen açıklamada bunların altısının durumunun ise ağır olduğu vurgulandı. Pilotların gelişimi için kullanılan üsteki Yunan askeri uçağının havalandıktan kısa bir süre sonra park halindeki uçakların bulunduğu bir bölgeye düştüğü açıklanmıştı.

Son Güncelleme: 26.01.2015 22:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.