37 bin öğretmen için kader günü: Atamalar bugün yapılıyor

Öğretmen adayları için kritik gün. Milli Eğitim Bakanlığı Bugün 37 bin öğretmenin atamasını yapacak. Saat 11.00'de yapılacak olan atamalar için nefesler tutuldu. Atama haberi ile ilgili detaylar haberin devamında

15 Eylül 2015 Salı 08:41
37 bin öğretmen için kader günü: Atamalar bugün yapılıyor







37 bin öğretmen için kader günü: Atamalar bugün yapılıyor

Yüzbinlerce öğretmen adayı için kader günü. Milli Eğitim Bakanlığı bugün elektronik ortamda 37 bin öğretmenin atamasını yahıyor. Bugün saat 11.00'de MEB Merkez Bina Başöğretmen Salonu'nda gerçekleştirilecek atamalar için nefesler tutuldu. Öğretmen atamalarıyla ilgili son durum... Atama bilgileri haberin detayında..

MEB'e bağlı eğitim kurumlarının ihtiyaca yönelik, 37 bin öğretmen kadrosu için 4 Eylül'de başlayan başvurular 10 Eylül'de tamamlanmıştı. Öğretmen atamaları ise, bugün saat 11.00'de MEB Merkez Bina Başöğretmen Salonu'nda gerçekleştirilecek.

50 ve ÜZERİ PUAN

İlk kez ataması yapılacakların 2015 yılı Kamu Personel Seçme Sınavı'ndan 50 ve üzerinde puan almış olmaları gerekiyor.

HANGİ DALLARDA ATAMA YAPILACAK?

Türkçe, ilköğretim matematik, fen bilimleri/fen ve teknoloji, sosyal bilgiler, Türk dili ve edebiyatı, tarih, coğrafya, matematik (lise), fizik, kimya, biyoloji, din kültürü ve ahlak bilgisi, yabancı dil (Almanca, İngilizce), rehberlik ve sınıf öğretmenliği için "KPSSP121", diğer alanlar için ise "KPSSP10" puan türündeki taban puan dikkate alınacak. İlk atama kapsamında 36 bin 512, yeniden atama ve kurumlar arası yeniden atama kapsamında 371, milli sporcu ataması kapsamında ise 117 öğretmenin ataması gerçekleştirilecek.

Öğretmen atamaları, Atamalar, Atama sonuçları, Atama haberi,















Son Güncelleme: 15.09.2015 08:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.