77 YAŞINDA TORUNLARIYLA AÇIK HAVADA KİTAP OKUDU

KAHRAMANMARAŞ'ta, okuma alışkanlığının kazandırılması amacıyla vatandaşlar, açık havada kitap okudu. Etkinliğe torunlarıyla katılan ve kitap okuyan 77 yaşındaki Yüksel Börükan, vatandaşlardan ilgi gördü. Kent meydanında öğle...

27 Aralık 2014 Cumartesi 14:38
77 YAŞINDA TORUNLARIYLA AÇIK HAVADA KİTAP OKUDU






KAHRAMANMARAŞ'ta, okuma alışkanlığının kazandırılması amacıyla vatandaşlar, açık havada kitap okudu. Etkinliğe torunlarıyla katılan ve kitap okuyan 77 yaşındaki Yüksel Börükan, vatandaşlardan ilgi gördü.
Kent meydanında öğle saatlerinde bir araya gelen aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu vatandaşlar, hava sıcaklığının 10 derece olduğu açık alanda kitap okudu. Kitap okuma alışkanlığının kazandırılması amacıyla düzenlenen etkinlikte vatandaşlar, soğuk havaya aldırış etmedi ve dakikalarca kitap okudu.
Yoğun ilgi gösterilen etkinliğe torunlarıyla katılan Yüksel Börükan, kitap okumanın önemini anlattı. 3 çocuk annesi olan ve 7 torunu bulunan Börükan, okula gidemediği için pişman olduğunu belirterek, "Okumak iyi bir şey. Okumayan cahildir. Torunlarımla birlikte geldim. Onlara sürekli destek veriyorum. Okumayı sonradan öğrendim ve şimdi torunlarım ile birlikte etkinlikte yerimi aldım" dedi.
Torunlarıyla kitap okuyan Börükan, vatandaşların gösterdiği ilginin kendisini sevindirdiğini de sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.