Adıyaman'da Lise Öğrencilerine Madde Bağımlılığı Semineri

Mahir ALAN/ADIYAMAN, () - ADIYAMAN’da, lise öğrencilerine madde bağımlılığının zararlarının anlatıldığı seminer düzenlendi. İMKB Anadolu Lisesi'nde düzenlenen, okul idarecileri ile öğrencilerin katıldığı seminerde; Adıyaman...

28 Kasım 2014 Cuma 16:20
Adıyaman'da Lise Öğrencilerine Madde Bağımlılığı Semineri






Mahir ALAN/ADIYAMAN, () - ADIYAMAN’da, lise öğrencilerine madde bağımlılığının zararlarının anlatıldığı seminer düzenlendi.
İMKB Anadolu Lisesi'nde düzenlenen, okul idarecileri ile öğrencilerin katıldığı seminerde; Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Doktoru Emel Koyuncu Kütük tarafından madde bağımlılığı anlatıldı. Madde bağımlılığının büyük sorun olduğunu ve gündemden düşmediğini anlatan Emel Koyuncu Kütük, "Öğrencileri bilinçlendirmek amacıyla seminer düzenliyoruz. Amacımız, genç öğrencilere madde bağımlılığının zararlarını ve alınması gereken önlemleri anlatmak" dedi.

Kütük daha sonra öğrencilere dikkat etmeleri gereken konulara ilişkin bilgiler verdi. İMKB Anadolu Lisesi Hüseyin Zengin de kötü alışkanlıklara karşı öğrencilere bilinç kazandırmak amacıyla düzenlenen seminerin yararlı olduğunu kaydetti.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.