Ana sınıfı öğrencisi resim sergisi açtı

ZONGULDAK'ta, ana sınıfı öğrencisi 5.5 yaşındaki Baran Bozacıoğlu, sınıfta yaptığı karakalem, sulu, kuru ve yağlı boya resimlerinden oluşan sergisini açtı. Kocaetepe İlkokulu ana sınfı öğrencisi Baran Bozacıoğlu'nın...

17 Ocak 2015 Cumartesi 15:25
Ana sınıfı öğrencisi resim sergisi açtı






ZONGULDAK'ta, ana sınıfı öğrencisi 5.5 yaşındaki Baran Bozacıoğlu, sınıfta yaptığı karakalem, sulu, kuru ve yağlı boya resimlerinden oluşan sergisini açtı.
Kocaetepe İlkokulu ana sınfı öğrencisi Baran Bozacıoğlu'nın Sergi Odası'ndaki sergisinin açılışını Belediye Başkanı CHP'li Muharrem Akdemir yaptı. Açılışta küçük öğrencinin annesi ve babasının yanında sınıf arkadaşları ile öğretmenleri de yer aldı. Sergide, Bozacıoğlu'nun sınıfta yaptığı karakalem, sulu, kuru ve yağlı boya resimlerden oluşan 40 eser sergilendi.
Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Baran'ın sergi açarak tek başına büyük bir iş yaptığını söyledi. Akdemir, "Bu tür etkinlikler çocuğa özgüven sağlıyor, kutlarım" dedi.
Çay ocağında çalışan Hüseyin Bozacıoğlu, oğlunun okula başlayınca resime olan ilgisinin arttığını söyledi. Bozacıoğlu, "Okula başlayınca öğretmeni sayesinde resim yapma merakı daha arttı. Eve gelince hiç boş durmuyordu, sürekli resim yapıyordu" dedi.
Öğretmeni Fatma Özkeskin ise "Baran'ın okul öncesi eğitim programında yer alan sanat etkinlikleri programında yaptığı etkinlik örneklerini sergilemesi bizi mutlu etti. Bu tür etkinlikler çocuğun ilkokula hazırlanmasında, hayal gücünü geliştirmesinde, duygularını yansıtmasında son derece etkili. Baran’ı tebrik ediyorum" dedi.
Serginin 7 Şubat'a kadar açık kalacağı belirtildi.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.