BEÜ'de kitap okuma etkinliği

ZONGUDAK Bülent Ecevit Üniversitesi'nde (BEÜ) öğrenciler, 'Kütüphane Haftası' etkinlikleri kapsamında açık alanda 1 saat kitap okudu. BEÜ Karaelmas Kitap Kulübü'nce düzenlenen kitap okuma etkinliği için öğrenciler,...

31 Mart 2015 Salı 17:01
BEÜ'de kitap okuma etkinliği






ZONGUDAK Bülent Ecevit Üniversitesi'nde (BEÜ) öğrenciler, 'Kütüphane Haftası' etkinlikleri kapsamında açık alanda 1 saat kitap okudu.
BEÜ Karaelmas Kitap Kulübü'nce düzenlenen kitap okuma etkinliği için öğrenciler, kalpüsteki basketbol sahasında toplandı. Bazı öğretim görevlilerinin de destek verdiği etkinlikte öğrenciler sandalyelere oturup 1 saat kitap okudu. BEÜ Kütüphane Dökümantasyon Daire Başkanı Gülbey Ünal, 51'inci Kütüphane Haftası kapsamında kitap okuma etkinliği düzenlediklerini söyledi. Ünal, "Amacımız, okuyan bir Türkiye olması, gençlerimizin kitap okuma alışkanlıklarını güçlendirmeleri. Derslerinden kalan boş zamanlarında kitap okumalarını özendirmeye çalışıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.