Biyometrik test ile çocukları yetenekleri ortaya çıkıyor

Eğitim sistemine yepyeni bir bakış açısı getiren Bilgi Koleji, uyguladığı Biyometrik test ile ailelere çocuklarının yeteneklerini erken yaşta keşfetme fırsatı sunuyor.

23 Haziran 2018 Cumartesi 12:37
Biyometrik test ile çocukları yetenekleri ortaya çıkıyor






Biyometrik test ile çocukları yetenekleri ortaya çıkıyor


Eğitim sektöründe çeyrek yüzyıllık geçmişe sahip Bilişim Eğitim Grubu, eğitim sisteminde yepyeni bir çığır açacak Bilgi Koleji’ni 2018-2019 eğitim-öğretim yılında İstanbul Ataşehir’deki kampüsünde faaliyete geçiriyor. Öğrencilere; öğretim ile birlikte adalet, etik, sorumluluk, hoşgörü ve tüm canlıları sevme duygularının da aktarılacağı Bilgi Koleji’nde çocukların yeteneklerini erken yaşta keşfetmek için Biyometrik test uygulanıyor.

Akademik, kariyer, sanat, spor, psikoloji, kişisel gelişim ve sağlık alanlarında çocuklarla ilgili önemli bilgileri ortaya çıkaran Biyometrik test, parmakların desen türü kombinasyonuna dayanarak tüm vücut sistemlerinin işleyiş özelliklerini ortaya koyuyor. Bu test ile çocukların karakterinin ana hatları, yatkın oldukları fiziksel aktivite türleri, hangi alanda başarılı olabilecekleri ve sağlıklarıyla ilgili güncel durumları belirleniyor.

 
"Çocuğunuzun kariyerini doğru planlayın"


Biyometrik testi 10-17 yaş aralığındaki öğrencilere uyguladıklarını belirten Bilgi Koleji Kurucusu Ahmet Çevik, "Aileler, hangi eğitim dalının çocukları için daha uygun olduğunu ve hangi alanda daha başarılı olacağını Biyometrik test ile kolaylıkla anlayabiliyor. Test sonucu çocukların kişisel özelliklerine en uygun iş, meslek veya bölümün hangileri olduğu belirlenirken; raporda yüksek çıkan değerler, çocukların doğru kariyer planlamasına yardımcı oluyor" dedi. Çevik, "Ailelerin çocuklarının doğal yeteneklerini, güçlü ve zayıf yönlerini bilmeleri, çocuklarıyla tüm ilişkilerini de doğrudan etkileyen bir etmendir. Bu anlamda Biyometrik test ailelere, çocuklarının konforlu bir yaşam sürmesi için en etkili iletişim modelini bulmaları fırsatını da sunuyor" diye konuştu.

"Çocuğunuzun sağlığındaki riskleri ortaya koyuyor!"

Çevik, "Bilimsel araştırmalar eşliğinde parmaklardaki dermaların kombinasyonu genetik olarak çocuğunuzun sağlığında hangi risklerin var olabileceğini de gösterir" şeklinde konuştu. Çevik, Biyometrik test ile ailelerin çocuklarına en uygun spor branşlarını öğrenebileceğini de belirtti.

Biyometrik test başvuru formu için; https://www.bilgikoleji.com/tr/biyometrik-test-basvuru-formu


Bilişim Eğitim Grubu Hakkında

1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Grubu Türkiye, KKTC ve Azerbaycan’da toplam 13 şubesi ile hizmet vermektedir. Temellerini istihdam ve verimlilik odaklı bir yapı üzerinde atan grup, verdiği eğitimlerle Türkiye’de yeni teknolojilere uyumlu bir eğitim sistemi oluşturmaktadır. Sahip olduğu değerleri en güncel teknolojileri öğretmek ve istihdama yönelik kaliteli iş gücüne katkıda bulunmak için kullanan Bilişim Eğitim Grubu, misyonu ve vizyonu ile örtüşen eğitim içeriklerine yatırım yaparak sektörde önemli bir ilerleme kaydetmiştir. Bilişim Eğitim Grubu’nun bünyesinde Bilişim Eğitim Merkezi, InfoLANG Dil Okulları, Bir İnsan GA, Bilişim Junior, Bilişim Kariyer ve Bilgi Koleji bulunmaktadır.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.