Camide Kadına Yönelik Şiddet Eğitimi

Mücahit YOLCU/KAHRAMANMARAŞ, () - KAHRAMANMARAŞ'ta camide toplanan kadınlara, şiddete maruz kaldıklarında yapmaları gerekenler konusunda eğitim verildi. Namık Kemal Mahallesi'ndeki Merve Camisi'nde Halk Sağlığı Sosyal Hizmet Uzmanı...

25 Kasım 2014 Salı 12:53
Camide Kadına Yönelik Şiddet Eğitimi






Mücahit YOLCU/KAHRAMANMARAŞ, () - KAHRAMANMARAŞ'ta camide toplanan kadınlara, şiddete maruz kaldıklarında yapmaları gerekenler konusunda eğitim verildi.
Namık Kemal Mahallesi'ndeki Merve Camisi'nde Halk Sağlığı Sosyal Hizmet Uzmanı Nida Ertürk ve Kahramanmaraş Barosu Adli Yardım Komisyonu Başkanı Avukat Fatih Kızdırıcı tarafından verile eğitimde, kadınların şiddete maruz kaldıklarında izlemeleri gereken yollar anlatıldı. Kadınların sorularının da cevaplandığı eğitimde, şiddetin hukuki boyutu ve süreciyle ilgili de bilgiler verildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.