CHP’li vekil’den öğretmenlere kırmızı gül

İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (Çandef) öğretmenler günü nedeniyle İstanbul’da yaşayan öğretmenlere kahvaltı verdi.

25 Kasım 2014 Salı 13:49
CHP’li vekil’den öğretmenlere kırmızı gül






CHP’li vekil’den öğretmenlere kırmızı gül

 

İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (Çandef) öğretmenler günü nedeniyle İstanbul’da yaşayan öğretmenlere kahvaltı verdi. Önceki gün Fatih Sosyal Tesislerinde gerçekleşen Kahvaltı ya Çankırı’lı öğretmenler ve Çankırı’lı olan CHP İstanbul milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, eski AKP milletvekili Hikmet Özdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız gibi önde gelen isimleri katıldı. “Eşim de öğretmen ve en derli meslek öğretmenliktir” diyen ve  Çankırı’lı öğretmenlerin gününü kutlayan CHP Milletvekili Kadri Gökmen Öğüt, öğretmenlere bir adet kırmızı gül ve bir adet te kalem verdi.  Kahvaltıda konuşma yapan İL Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız,”12 yıldır Türkiye de  özellikle sayın Cumhurbaşkanımızın eğitim konusunda Türkiye de seferberlik verebilecek ve bir devrim niteliğinde uluslararası göstergeleride dikkate aldığımızda reform niteliğinde çalışmalar başlattı” diye konuştu..   

Son Güncelleme: 25.11.2014 13:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.