Din dersinde skandal görüntüler, öğretmenle, dinle alay eden öğrenciler

Din dersinde skandal görüntüler, öğretmenle, dinle alay eden öğrenciler, Burası Mersin Atatürk Endüstri Meslek Lisesi. Bir Din Kültür ve Ahlak Bilgisi öğretmeni elinde bakanlığın verdiği kitap ders vermeye çalışıyor.

04 Ocak 2015 Pazar 17:40
Din dersinde skandal görüntüler, öğretmenle, dinle alay eden öğrenciler






Son 15 yılın Milli Eğitim Bakanları. Bu manzara sizin eseriniz: Utanın

Burası Mersin Atatürk Endüstri Meslek Lisesi. Bir Din Kültür ve Ahlak Bilgisi öğretmeni elinde bakanlığın verdiği kitap ders vermeye çalışıyor. Ancak dersi sınıfta bulunan öğrencilerin tamamı alay ederek dinliyor. Ne terbiye, ne ahlak ne öğretmene saygı, sınıfta sadece hakaret var.

Dini değerlerle alay eden, bencil, küstah üç beş öğrenci hem peygamberle, hem de öğretmenle alay ediyor.
Öğretmen masasında oturan öğrenci ayakta ders anlatan yaşlı öğretmene yer vermeye tenezzül dahi etmiyor.
İçlerinden bazıları sık sık kalkıp kapıya yöneliyor.  Yaşlı öğretmen çaresiz olduğu kadar sabırlı. Israrla dersini sürdürmeye çalışırken her bakan değişikliğinde ayrı bir eğitim politikası uygulayan Milli Eğitim'in ünlü bakanları, müsteşarları bu acı tablo karşısında hangi zihni sinir yöntemi geliştireceği henüz belli değil.

Videonun yayınlandığı sosyal medya sitelerinde öğrencilerin isimleri, öğretmenin adı da yazılı. Ancak bunları teyit etme şansımız olmadığı için yayınlamıyoruz. 

Saygısız, acımasız, çakal bir nesili okullarından mezun eden son 15 yılın tüm Milli Eğitim Bakanlarına videonun yayınlandığı sitelerdeki okur yorumları aynen havale ediyoruz.

Umarız yıllardır ahlaklı-imanlı bir nesil yetiştirmek isterken toplumu bir arada tutan tüm değerlerin içine eden politikacılar izledikleri bu görüntüden biraz ders çıkarır..
Son Güncelleme: 04.01.2015 17:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erhan şentürk 2015-01-04 18:27:07

insanin yüreği sızlıyor resmen bu çocukların annesi babası yok mu bunlar nasıl iş hayatına atılacak bu çocuklara kim güvenip iş yaptıracak bunlar it kopuk serseri nasıl hayatta başarılı olacak? bu gençlerle hangi geri zekalı kız evlenip hayat kuracak?

Avatar
ahmet 2015-01-04 18:42:04

imanlı gençlik pehhh utanç verici rezil rüsva bir durum

Avatar
reissier 2015-03-15 23:39:40

o... çocuğumusunuz siz lan dininiz yokmu lan sizin