Diş hekimi adaylarının mezuniyet coşkusu

Hamza DEMİR/ZONGULDAK, () - ZONGULDAK Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Diş Hekimliği Fakültesi'nde 9'u erkek, 14'ü kız 23 öğrenci mezuniyet coşkusu yaşadı. Fakültenin en başarılı 3 öğrencisi kızlardan oluştu. BEÜ Diş...

16 Haziran 2015 Salı 12:04
Diş hekimi adaylarının mezuniyet coşkusu






Hamza DEMİR/ZONGULDAK, () - ZONGULDAK Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Diş Hekimliği Fakültesi'nde 9'u erkek, 14'ü kız 23 öğrenci mezuniyet coşkusu yaşadı. Fakültenin en başarılı 3 öğrencisi kızlardan oluştu.
BEÜ Diş Hekimliği Fakültesi'nin 2014-2015 Akademik yılı mezuniyet törenine Zonguldak Belediye Başkanı CHP'li Muharrem Akdemir ve Zonguldak 3'üncü Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Birol Şimşek de katıldı. Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, öğrencileri tebrik ederek, "Üzerinize düşen tüm görevleri yerine getirerek zorlu pek çok sınavın ardından mezun olmaya hak kazandınız. Asıl sınavınız şimdi başlıyor. Başarıyı yakalamak ve ülkemize hizmet etmek için hiçbir özveriden kaçınmadan yolunuza devam edeceğinize gönülden inanıyorum. Yeni yaşamlarınızın daima başarı ve mutluluk getirmesini diliyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun" dedi.
Konuşmaların ardından öğrenciler diş hekimliği yemini etti. Daha sonra ilk 3'e giren öğrencilere diplomaları verildi. 1'inci Büşra Meşeci, 2'nci Havva Çoban ve 3'üncü Duygu Aktaş'a çeşitli hediyeler de verildi. Büşra Meşeci'nin fakülte kütüğüne isminin bulunduğu plakayı çakmasından sonra diğer öğrencilere de diplomaları verildi. Öğrenciler hep birlikte keplerini havaya fırlatarak mezuniyet coşkusu yaşadı.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.