Elbistan'da 60 Derslikli Okul Yapılacak

KAHRAMANMARAŞ'ın Elbistan İlçesi'nde yapılacak 60 derslikli imam hatip lisesi ve 250 kişi kapasiteli kız öğrenci yurdu için valilikte protokol imzalandı. Elbistan Öğrencilerini Okutma ve Yardımlaşma Derneği tarafından ilçenin Taşfırın...

14 Kasım 2014 Cuma 17:19
Elbistan'da 60 Derslikli Okul Yapılacak






KAHRAMANMARAŞ'ın Elbistan İlçesi'nde yapılacak 60 derslikli imam hatip lisesi ve 250 kişi kapasiteli kız öğrenci yurdu için valilikte protokol imzalandı.
Elbistan Öğrencilerini Okutma ve Yardımlaşma Derneği tarafından ilçenin Taşfırın Mahallesi'nde 15 dönümlük arazi üzerine yaptırılacak 60 derslikli imam hatip lisesi ve 250 kişi kapasiteli kız öğrenci yurdu için Kahramanmaraş Valiliği'nde protokol töreni düzenlendi. Protokol törenine Vali Mustafa Hakan Güvençer ile Elbistan Öğrencilerini Okutma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Karaman'ın yanı sıra; Onikişubat Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt da katıldı.
Protokol töreninde konuşan Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, son yıllarda gönüllülerin eğitime olan katkısının arttığını belirterek, "Bence eğitime katkı sunanları kutluyorum. Bence bu büyük ruhun maddi karşılığı yüz binlerle, milyonlarla değerlendirilebilir gibi değil. Son birkaç yılda çocuklarımıza okul kazandırma anlamındaki gönüllü gayreti gerçekten son derece duygulandırıcı" dedi.
Elbistan Öğrencilerini Okutma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Karaman ise iyi bir eğitim ve öğretimin fiziki ortamın iyi olmasından geçtiğini ifade ederek, tam teşekküllü bir okul yaptıracaklarını söyledi.
Konuşmaların ardından hazırlanan protokol imzalandı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.