Emekli Vekilden Nurdağı'na Lise Ve Anaokulu

GAZİANTEP 17'nci dönem milletvekillerinden Feyzullah Yıldırır tarafından Nurdağı İlçesi'nde yaptırılan 18 derslikli Anadolu Lisesi ve 8 derslikli anaokulu törenle eğitim ve öğretime açıldı. Gaziantep 17'nci dönem milletvekillerinden...

17 Kasım 2014 Pazartesi 19:54
Emekli Vekilden Nurdağı'na Lise Ve Anaokulu






GAZİANTEP 17'nci dönem milletvekillerinden Feyzullah Yıldırır tarafından Nurdağı İlçesi'nde yaptırılan 18 derslikli Anadolu Lisesi ve 8 derslikli anaokulu törenle eğitim ve öğretime açıldı.

Gaziantep 17'nci dönem milletvekillerinden Feyzullah Yıldırır'ın Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde kendi adına 18 derslikli Anadolu Lisesi ve eşi Sevgi Yıldırır adına yaptırdığı 8 derslikli anaokulunun açılışı için tören düzenlendi. Okulların açılış törenine; Gaziantep Valisi Erdal Ata, AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Feyzullah Yıldırır ve vatandaşlar ile öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Gaziantep Valisi Erdal Ata, kentte 3 bin yeni derslik inşa edildiğini belirterek, eğitime katkı sunanlara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından 1 milyon 310 bin liraya mal edilen 18 derslikli Feyzullah Yıldırır Anadolu Lisesi ile 588 bin liraya mal edilen 8 derslikli Sevgi Yıldırır Anaokulu'nun açılışı yapıldı. Gaziantep Valisi Erdal Ata tarafından Yıldırır çiftine eğitime katkılarından dolayı onur belgesi verildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.