Galatasaray Üniversitesi'nde diploma sevinci

Galatasaray Üniversitesi 2016 yüksek lisans mezunlarını bugün düzenlenen törenle uğurladı. 2016 yılı yüksek lisans mezunları diplomalarını Rektör Prof. Dr. E. Ertuğrul Karsak'tan aldı.

25 Haziran 2016 Cumartesi 18:09
Galatasaray Üniversitesi'nde diploma sevinci






Galatasaray Üniversitesi'nde diploma sevinci

Türkiye'nin gözde eğitim kurumlarından Galatasaray Üniversitesi 2016 yüksek lisans mezunları diplomalarını bugün aldı. Çok sayıda davetli, üniversite yönetimi, öğrenci ailelerinin de katıldığı tören sonunda öğrenciler mutluluklarını aileleriyle paylaştı.


Diploma töreninde duygu dolu anlar yaşandı. Yuksek lisans diploması alan mezunlardan Merve Gokdeniz Galatasaray Üniversitesi yüksekl isans mezunu olmanın ayrıcalık olduğunu ve bu mutluluğu tüm mezun arkadaşlarla kutladıklarını belirtti.

Diplomaları Rektör Prof.Dr. E.Ertugrul Karsak'tan alan öğrenciler, törenin ardından aileleriyle birlikte sevinç pozları verdi.
Anahtar Kelimeler:
Galatasaray Üniversitesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.