Geleceğin Ceo'larını neler bekliyor

Bilgi Üniversitesi tarafından öğrencilerin iş dünyasını tanımaları amacıyla düzenlenen Vizyoner Seminer Programı devam ediyor. 21 ve 24 Mayıs tarihlerindeki son iki seminerde Dow Chemical Türkiye ve Orta Asya Başkanı İhsan Necipoğlu ve Dr. Fraud Suistimal İnceleme ve Danışmanlık CEO'su Manolya Balcı ağırlanacak.

21 Mayıs 2018 Pazartesi 11:38
Geleceğin Ceo'larını neler bekliyor






Geleceğin Ceo'larını neler bekliyor

İstanbul Bilgi Üniversitesi Finansal Uygulama ve Araştırma Merkezi (CEFIS) tarafından, öğrencilerin iş dünyasını ve hızlı teknolojik gelişimle değişen iş yapış şekillerini tanımaları amacıyla düzenlenen Vizyoner Yöneticiler Seminer Programı devam ediyor. Programın son iki semineri 21 ve 24 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek ve sırasıyla Dow Chemical Türkiye ve Orta Asya Başkanı İhsan Necipoğlu ve Dr. Fraud Suistimal İnceleme ve Danışmanlık CEO'su Manolya Balcı ağırlanacak.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Finansal Uygulama ve Araştırma Merkezi (CEFIS) tarafından düzenlenen kendi sektörüne damga vurmuş yöneticilerin konuşmacı olarak yer aldığı seminerler, 21 ve 24 Mayıs tarihlerinde devam edecek.

Program kapsamında; 21 Mayıs Pazartesi günü Dow Chemical Türkiye ve Orta Asya Başkanı İhsan Necipoğlu iş yapış şekillerindeki değişim ve dönüşümü kimya sektörü özelinde anlatacak. Necipoğlu'nun "Değişimin Kimyası" başlıklı semineri saat 18.45'de santralistanbul Kampüsü Enerji Müzesi'nde gerçekleştirilecek.

24 Mayıs Perşembe günü ise Dr. Fraud Suistimal İnceleme ve Danışmanlık CEO'su Manolya Balcı, BİLGİ'nin konuğu olacak. Balcı, finansal suistimaller ile ilgili bilgi vereceği "Spiritüel CEO'lar" başlıklı konuşmasında geleceğin CEO'larının kaos, savaş, ekonomik bunalım, ekolojik çöküş ve yozlaşma ortamında neleri değiştirebileceğine odaklanacak. Seminer, santralistanbul Kampüsü Enerji Müzesi'nde, saat 18.45'te başlayacak.

Düzenlenen seminer dizisi, katılımcıların sektörlerinde en yüksek pozisyona ulaşmış kişilerin gözünden iş dünyasını tanımalarını sağlamayı ve vizyonlarını genişletmelerine hizmet etmeyi amaçlıyor.

Konuşmacı: Dow Chemical Türkiye ve Orta Asya Başkanı İhsan Necipoğlu

Tarih: 21 Mayıs Pazartesi

Saat: 18.45-20.00

Yer: santralistanbul Kampüsü, Enerji Müzesi Seminer Salonu


Konuşmacı: Dr. Fraud Suistimal İnceleme ve Danışmanlık CEO'su Manolya Balcı

Tarih: 24 Mayıs Perşembe

Saat: 18.45-20.00

Yer: santralistanbul Kampüsü, Enerji Müzesi Seminer Salonu


Sınırlı sayıda katılımın kabul edileceği BİLGİ Vizyoner Yöneticiler Seminer Programı için, cefis@bilgi.edu.tr adresinden kontenjan teyidi alınması gerekmektedir.

Anahtar Kelimeler:
Bilgi Üniversitesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.