Gübretaş, Ziraat Fakültesi öğrencilerine 4 yıl burs verecek

Türk tarımının geleceğine de yatırım yapan GÜBRETAŞ, başarılı ziraat fakültesi öğrencilerine 4 yıl boyunca karşılıksız eğitim bursu veriyor

08 Eylül 2014 Pazartesi 18:26
Gübretaş, Ziraat Fakültesi öğrencilerine 4 yıl burs verecek






Bu yıl aylık 250 TL ödenecek GÜBRETAŞ Eğitim Bursu için 15 Ekim’e kadar internet üzerinden başvuru yapılabilecek. Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketleri arasında yer alan ve tarım sektöründe sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken GÜBRETAŞ, ziraat fakültelerinde eğitim görüp ekonomik desteğe ihtiyacı olan belli sayıda çiftçi çocuğuna 1. sınıftan başlayarak 4 yıl boyunca karşılıksız eğitim bursu veriyor. Bu yıl aylık 250 TL olarak belirlenen GÜBRETAŞ Eğitim Bursu için başvurular 1 Eylül’den itibaren başladı. 2007 yılından bu yana verilen GÜBRETAŞ Eğitim Bursu desteğinden yararlanmak isteyen ziraat fakültesini bu yıl kazanan öğrenciler, 15 Ekim 2014 tarihine kadar GÜBRETAŞ’ın internet sayfası (www.gubretas.com.tr) üzerinden burs için başvuruda bulunabilecek. Başvurularda sadece çiftçi çocuğu olmak ve ziraat fakültesinin Bahçe Bitkileri, Tarımsal Yapılar ve Sulama, Bitki Koruma, Tarla Bitkileri, Toprak Bilimi ve Bitki Besleme bölümlerinden herhangi birinin 1. sınıfına bu yıl kayıt yaptırma şartları aranıyor. Sonuçlar ise 6 Kasım 2014 tarihinde şirketin web sitesinde açıklanacak. GÜBRETAŞ Genel Müdürü Osman Balta, Türkiye’deki tarım sektörünün geleceğinin eğitimle olacağını vurgulayarak, “Tarım sektöründeki nitelikli insan gücünü desteklemeyi amaçlayan GÜBRETAŞ, 8 yıldır ziraat fakültesi öğrencileri için geri ödemesiz Eğitim Bursu veriyor. Çünkü sektörümüzdeki değişim ve dönüşümün yolunun eğitimden geçtiğine inanıyoruz. Türkiye genelinde 31 üniversitede ziraat fakültesi var ve GÜBRETAŞ’ın eğitim bursundan 2007 yılından bu yana toplam 200 civarında öğrenci yararlandı” dedi.

Son Güncelleme: 08.09.2014 18:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.