Hayırsever işadamından eğitime destek

GAZİANTEP, () - GAZİANTEP'te hayırsever işadamı Ahmet Danış, eğitime nakdi bağışta bulundu. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in katıldığı protokol töreni ile eğitime bağışta bulunan işadamı ile eşinin adı yapımı tamamlanacak 24 derslikli...

06 Mayıs 2015 Çarşamba 18:49
Hayırsever işadamından eğitime destek






GAZİANTEP, () - GAZİANTEP'te hayırsever işadamı Ahmet Danış, eğitime nakdi bağışta bulundu. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in katıldığı protokol töreni ile eğitime bağışta bulunan işadamı ile eşinin adı yapımı tamamlanacak 24 derslikli ortaokula verilecek.
Gaziantep'te yaşanan derslik açığının kapatılması amacıyla Valilik tarafından başlatılan eğitime destek kampanyası kapsamında hayırsever işadamı Ahmet Danış, Batıkent Mahallesi'nde yapılacak olan 24 derslikli ortaokula isim hakkı karşılığı nakdi bağışta bulundu. Eğitime desteğe ilişkin protokol, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve hayırsever Ahmet Danış arasında imzalandı. Protokol töreninde konuşan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, hayırseverlerin eğitime katkısının önemli olduğunu belirterek işadamı Ahmet Danış ve ailesine teşekkür etti.
Vali Ali Yerlikaya da eğitime verilen desteğin örnek olmasını isteyerek, "Hayırların en önemlisi eğitime yapılandır. Tüm Gaziantepli hemşerilerimizden ilimizin eğitim-öğretimine destek olmalarını bekliyoruz. Hayırsever Sema-Ahmet Danış ailesine çok teşekkür ediyorum" dedi.
Hayırsever işadamı Ahmet Danış ise Gaziantep ve Kilis'te eğitime destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.