IŞİD militanlarının don lastiği arkadaşladı

Amerikan askerlerinin aylarca ağır işkenceler uyguladığı Bucca Kampı'ndaki detaylar Işid militanları tarafından ilk kez anlatıldı.

12 Aralık 2014 Cuma 16:45
IŞİD militanlarının don lastiği arkadaşladı






IŞİD militanlarının don lastiği arkadaşladı

Amerikan askerlerinin aylarca ağır işkenceler uyguladığı Bucca Kampı'ndaki detaylar Işid militanları tarafından ilk kez anlatıldı. IŞİD militanlarının üst düzey yöneticilerinden Abu Ahmed’in çocukluğunu geçirdiği Kamp Bucca günlüğü

Işid’in tıpkı diğer üst düzey yetkilileri gibi; Irak’ın güneyinde ki Bucca Kampı’nda doğan Abu Ahmed en özel anlarından bir tanesini anlattı.

"Kampta çok güzel vakit geçirdik. Birbirimizle iletişimimiz çok iyiydi. Bir yere gitmemiz gerektiği zaman hep hepbirlikte giderdik. En özel anlarımızı birbirimizin don lastiğine yazardık! Buradan ayrılanlar olduğunda o don lastikleri geriye kalan en büyük hatıralarımız olurdu. Don lastiğime yazı yazan herkes benim için çok önemlidir! "
Son Güncelleme: 12.12.2014 16:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.