Kadir Has Üniversitesi Deniz Hukuku Yaz Akademisi başlıyor

Kadir Has Üniversitesi'nin geleneksel Deniz Hukuku Yaz Akademisi'ne kayıtlar başladı.

12 Mayıs 2018 Cumartesi 09:23
Kadir Has Üniversitesi Deniz Hukuku Yaz Akademisi başlıyor






Kadir Has Üniversitesi Deniz Hukuku Yaz Akademisi başlıyor

Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi "Uluslararası Deniz Hukuku Yaz Akademisi" açıyor. 23 Temmuz – 3 Ağustos tarihleri arasında açılacak olan "Uluslararası Deniz Hukuku Yaz Akademisi"nde Deniz Hukuku ile ilgili temel konular hakkında eğitim verilecek.

Uluslararası Deniz Hukuku Yaz Akademisi, farklı uluslardan katılımcıları bir araya getirerek küresel çapta deniz alanlarıyla ilgili hukuki sorunların ele alındığı ve böylece siyasi ve iktisadi sorunların çözümü için gerekli insan ve bilgi kaynağına katkı yapmayı amaçlıyor.

Uluslararası Deniz Hukuku Yaz Akademisi'nde uluslararası mahkemelerde görevli hakimler ve uluslararası hukuk alanında çalışan akademisyenler katılımcılarla bir araya gelecek. Temel derslerin yanı sıra, programda yer alan dersleri o yıl için seçilen özel bir konuyla birleştirilerek, deniz hukukuna ilişkin güncel sorunlar hakkında bilgi verilecek.

Derslerin İngilizce yapılacağı Uluslararası Deniz Hukuku Yaz Akademisi'ne kayıt http://lawoftheseaacademy.khas.edu.tr/4/admission adresinden yapılabiliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.